“עשינו הכנה מושלמת – הקבוצה מתקדמת בכל שבוע”

כך התייחס מאמן טירת כרמל, חנא פרהוד לאחר הניצחון המרשים של קבוצתו במשחק החוץ הקשה על בית שאן, 0:3. “אנחנו מתרכזים בעבודה, לא בכותרות. הדרך עוד ארוכה, אבל עם מחויבות כמו היום – נגיע רחוק”, סיכם.

  • על ידי: מוחמד אבו ליל
  • 20-10-2025
  • 07:40

לכל פתיחה יש שכר לימוד, ולעיתים שכר הלימוד הוא לא פשוט. כך אפשר לסכם את ששת המחזורים הראשונים של טירת כרמל בליגה א'. מהעלייה הלא צפויה דרך השולחן הירוק, דרך ההפסדים המרגיזים והניצחון הגדול על צעירי טמרה ועד לשלשום ולניצחון הענק בבית שאן. בכולם מן הסתם היה המאמן, חנא פרהוד שמקבל קרדיט מלא מההנהלה.

למעשה, אחת ההברקות הגדולות של טירת הכרמל העונה היא ללא ספק צירופו של איש הצוות המקצועי כמיל בראנסי. מאז שהצטרף, ניתן לראות שינוי משמעותי בגישה, באימונים ובחיבור בין השחקנים, וההשפעה שלו ניכרת היטב על המגרש.

“כמיל הוא תוספת מדהימה לצוות, מביא אנרגיות חיוביות, עבודה יסודית וראייה טקטית יוצאת דופן. זה אחד המהלכים החכמים שעשינו העונה,” אמר פרהוד.

 

לאחר הניצחון המרשים, המאמן הוסיף:

“ידענו שאנחנו מגיעים למשחק קשה מול קבוצה מצוינת, אבל עשינו הכנה טקטית ופיזית מושלמת לאורך כל השבוע. השחקנים עלו עם מחויבות אדירה ונתנו הכול על המגרש. אני גאה בכל אחד מהם.”

 

על מצבה של הקבוצה והדרך שעברה עד כה אמר:

“אנחנו רואים שיפור ממשחק למשחק. יש לנו סגל צעיר מאוד, אבל עם הרבה כישרון ורצון. השחקנים האלה לומדים מהר, מתבגרים על המגרש ומבינים מה המשמעות של יציבות והקרבה.”

 

בנוגע למטרות העונה:

“המטרה שלנו ברורה – קודם כל להבטיח את ההישארות בליגה כמה שיותר מוקדם. זה היעד המרכזי שלנו כרגע. ברגע שנשיג יציבות ונצבור מספיק נקודות, נוכל לחשוב הלאה על התקדמות ועל שאיפות נוספות.”

 

ולגבי חיזוק הסגל:

“אם נצליח ו אני מקווה שכן לצרף עוד שניים-שלושה שחקנים שיעזרו לנו בעומק – זה יכול להיות בונוס גדול למרות שזה לא קל הם המגבלות של הבקרה ותקציב הקבוצה אבלאני בטוח בקבוצה שלי ובמה שאנחנו בונים כאן.”

 

לסיום, המאמן סיכם באופטימיות:

“אנחנו מתרכזים בעבודה, לא בכותרות. הדרך עוד ארוכה, אבל עם מחויבות כמו היום – נגיע רחוק."

חנא פרהוד וכמיל ברנסי. ניצחון גדול של טירת הכרמל.

הוסף תגובה
תגובות