נווה שאנן שדרסה בעונה שעברה את ליגה ב' צפון ב' חולמת לעשות אותו דבר בליגה א' צפון. בשישי היא פתחה את העונה עם ניצחון מול צעירי כפר כנא שעלתה עם קבוצת הנוער משום שאף שחקן בוגרים לא עבר בבקרה.
למרות יחסי הכוחות הברורים, הילדים של כפר כנא החזיקו מעמד עד הדקה ה-34 אז ישי בוזורגי התכבד בכיבוש השער הראשון. לאחר מכן, קאסם חילף ביסס את הניצחון עוד לפני המחצית.
במחצית השנייה, נווה שאנן הורידה הילוך ולמרות שהיו לה כמה הזדמנויות, היא לא הצליחה לתרגם אותן לשערים.
"התחלנו את העונה ברגל ימין כמו שצריך ואין הרגשה טובה מניצחון" אמר בוזורגי", "שמח לכבוש את השער הראשון בהיסטוריה של נווה שאנן במסגרת ליגה א׳".
מה הסיבות שעברה לנווה שאנן?
"בזכות המאמן המצוין שלנו, עומרי ביטון ושגיא גונן הבעלים נבנתה כאן קבוצה מצויינת שמשלבת צעירים לצד וותיקים שעשו דבר או שניים בקריירה. מאמין שאנחנו נעשה דברים יפים העונה".
איך ההרגשה לחזור לליגה א' צפון לאחר שהעונה הופסקה?
"זה קרה לא בשליטתנו. אנחנו מתרגשים לחזור וליהנות מכדורגל העונה עם הרבה ניצחונות ושערים".
עונה ראשונה של נווה שאנן בליגה א', איך אתה רואה את הליגה?
"לא מתרכז יותר מדי בקבוצות האחרות אבל מאמין שכל הקבוצות רוצות להיות טובות ולהצליח בליגה. מה שכן העונה יש ליגה מאוד שוויונית ואין קבוצה אחת פייבוריטית מעל כולן כך שיש רצון של הרבה קבוצות לנסות להידבק למעלה. יש לנו קבוצה טובה שמגיע לה לשחק בליגה הזאת".
מילה לסיום?
"מאחל שתהיה לנו עונה של הצלחות עם הרבה ניצחונות וגולים בעזרת השם".
יכלו לנצח בהפרש גבוה יותר. בוזורגי (אבי רביבו)